Terugkomdag Fair Practice Lab in Groningen (besloten)

Datum: 13 maart 2023 | Gehele dag
Locatie: Groningen

In december zijn we in samenwerking met de Gemeente en de Provincie Groningen gestart met het eerste Fair Practice Lab. Meer dan 40 Groningse organisaties nemen deel aan het traject.

Met het Lab doen organisaties een zelf-gefaciliteerde workshop, waarin zij een op maat gemaakte visie op fair practice uitwerken. De workshop opent het gesprek voor verbeteringen en waardering op het gebied van bedrijfsvoering en de implementatie van fair practice. Het resultaat van de workshop is een concrete visie, strategie en een plan van aanpak! Deze kunnen worden gedeeld met verschillende stakeholders, en ook worden gebruikt in bijvoorbeeld subsidieaanvragen.

Het programma in Groningen bestaat naast de individuele workshop, ook uit plenaire bijeenkomsten waarin het veld de politiek ontmoet; intervisiesessies voor artistiek en zakelijk leiders en vier online gastcolleges voor alle deelnemers over onder andere Fair Pay, Duurzame Inzetbaarheid en Diversiteit.

Op maandag 13 maart staat de Terugkomdag gepland. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de Groningse organisaties de mogelijkheid om hun inspirerende resultaten te delen.

[Dit is een besloten evenement]