Platform ACCT event 2023 in het teken van ‘de weg naar Fair Pay’

Datum: 2 november 2023 | Gehele dag
Locatie: LocHal, Tilburg

Het jaarlijkse Platform ACCT event zet samen met de culturele en creatieve sector actuele arbeidsmarktvraagstukken op de kaart.

In 2022 stond ons jaarlijkse event in het teken van verbetering van arbeidsvoorwaarden en het maken van collectieve afspraken in de culturele en creatieve sector. Het komende event op donderdag 2 november 2023 richt zich op het meest urgente vraagstuk op de huidige arbeidsmarkt in de sector: de weg naar fair pay. We willen dit onderwerp vanuit verschillende perspectieven belichten.

Voor wie? 
Alle relaties en stakeholders van Platform ACCT en bezoekers met specifieke interesse in het onderwerp fair pay in de culturele en creatieve sector zijn welkom. Deelname is gratis. De ruimte is toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, dus wees er snel bij!

Deelsessie: FAIR PRACTICE CODE EN NU?

Door Kunsten’92 met Lene Grooten en Pien van Gemert

Ontdek de weg naar eerlijke praktijken. In deze deelsessie pakken we met elkaar de kans om een diepgaander inzicht te krijgen in het werken met de tien cruciale thema’s van de Fair Practice Code. Hoe kun je de Fair Practice Code vertalen naar concrete acties binnen jouw organisatie? Ontdek in deze interactieve workshop de kansen, dilemma’s en strategieën om zelf de code effectief te implementeren.

Tijden

10.00 – 10.30 Ontvangst en registratie
10.30 – 12.00 Plenair programma
12.00 – 13.15 Netwerklunch
13.15 – 15.45 Deelsessies (twee rondes met pauze)
15.45 – 17.00 Afsluitend drankje

Aanmelden kan via deze link.