Bestel het Lab

LET OP: I.V.M. ZOMERSLUITING WORDEN ER TUSSEN 14 JULI EN 19 AUGUSTUS  GEEN LABS VERSTUURD.

Bestel hier het Fair Practice Lab! De bestellingen worden niet dagelijks verstuurd. We doen de bestellingen in clusters op de post, 1 keer per week.  Het kan dus zijn dat je even moet wachten voordat het pakket binnen komt. Organiseer daarom de workshop niet te vroeg. Houd rekening met minimaal twee weken tussen de bestelling van het Lab en het kunnen gaan werken met de materialen.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling en een betaalbewijs per e-mail. We gebruiken je telefoonnummer alleen om je te kunnen bereiken bij eventuele wijzigingen in je bestelling. We gebruiken je e-mailadres om je de digitale materialen te sturen als ook de presentatie die je kunt gebruiken tijdens de workshop. In onze privacyverklaring vertellen we je precies hoe we omgaan met persoonlijke gegevens, hoe we gegevens verzamelen, over hoe we die gebruiken en hoe lang we de gegevens bewaren.

Persoonlijke gegevens

*invullen verplicht

Naam
Organisatie
E-mail adres
Telefoonnummer
Adres
Postcode plaats
Tag/groepsnaam

Sectie-einde

Bestellen

De kosten voor het Fair Practice Lab zijn €80 inclusief verzendkosten.

Let op: Deze aankoop is vrijgesteld van btw, omdat Kunsten '92 niet btw-plichtig is.

Product Name(Vereist)
Aantal
U kunt betalen via iDeal

Section Break

Section Break

Totaal te betalen


Let op: het Fair Practice Lab zit in een doos die niet door de brievenbus kan. Zorg dat er iemand is die het pakket kan aannemen.
Geen titel