Werksessie: Fair Practice Code – en nu?

De inschrijving voor de werksessies is gesloten. Het maximale aantal deelnemers is behaald. Je hoort in september z.s.m. meer over de plaatsing en planning. Je kunt je nog wel opgeven voor de reservelijst middels onderstaand formulier. We zijn in gesprek om een tweede ronde werksessies aan te kunnen bieden. Hou het nieuws op deze website in de gaten.

De werksessie laat je kritisch nadenken over wat nu normaal wordt gevonden in de sector. Toets je eigen praktijk, en maak zichtbaar wat beter kan, zodat je daadwerkelijk verbeteringen kunt doorvoeren. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, een veelzijdige analyse van jouw praktijk en een kaartenbak met tips en aanbevelingen voor de volgende stappen.

De werksessie duurt twee uur en is er voor alle werkenden binnen de culturele en creatieve sector. Stel je eigen groep samen van minimaal 6 en maximaal 12 personen en volg de sessie bij jou op locatie. De sessies worden gegeven van oktober t/m december 2019. Deze werksessies worden mede mogelijk gemaakt door OCW.

Neem voor meer informatie contact op met Pien van Gemert, projectleider Fair Practice Code, pien@kunsten92.nl.

Schrijf je in voor de werksessie

Heb je de Quickscan al gedaan?

De Quickscan helpt je op basis van tien vragen na te denken over de kernwaarden waarop de code is gebaseerd, en hoe je ernaar handelt.