Terugkijken - Livestream: Hoe zorgen we voor een vitale sector in de toekomst?

Gemist? In de loop van dinsdag 8 september terug te zien op de pagina NTF ONLINE (bovenaan: Voorstelling gemist) van het Nederlands Theater Festival

De Fair Practice Code pleit voor een fair share en fair chain. Maar hoe ziet een gezonde keten eruit in Nederland? Wat hebben we nu nodig om in de toekomst de juiste keuzes te maken? Welke verantwoordelijkheid neemt de politiek hierin?

GESPREK MET DE CULTUURWOORDVOERDERS

Op 7 september, vlak voor Prinsjesdag, slaan Kunsten ’92, de NAPK, Platform Aanvang! en het Nederlands Theater Festival de handen ineen en gaan we in gesprek met de politiek.

De cultuursector bevindt zich in een beslissende periode. Niet alleen heeft de coronacrisis grote gevolgen voor onze sector, ook is dit het moment waarop de besluiten vallen over de nieuwe vierjarige cultuurperiode.

Onder leiding van Hans Smit en Rehana Ganga gaan we in gesprek met cultuurwoordvoerders in de Tweede Kamer: Salima Belhaj (D66), Zohair El Yassini (VVD), Lodewijk Asscher (PvdA), Niels van den Berge (GroenLinks) en Peter Kwint (SP).

Online bijeenkomst

Datum: maandag 7 september 2020

Tijd: 16.00 tot 18.00 uur

Deelnemen: Tickets voor de livestream zijn vanaf 2 september voor € 0,99 verkrijgbaar. Meer informatie.

Direct aan de slag met de Fair Practice Code

Begin vandaag met onze tools of workshops