No Man's Land: Fair pay & play

Woensdag 7 december is Anne Breure te gast bij No Man's Land om het gesprek over Fair Practice & Fair Pay in de muziekindustrie verder te voeren. Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar, bestel ze hier!

De meeste opkomende muzikanten krijgen in Nederland helaas weinig betaald voor hun werk. Een aantal jaar geleden is de Fair Practice Code ingevoerd en dit blijft een veelbesproken onderwerp in de muziekindustrie. Maar wat houdt deze code precies in? Is er al verandering en houden betrokken partijen zich eigenlijk wel aan deze afspraak?

In de afgelopen weken spraken we met verschillende partijen uit de muziekindustrie tijdens de Brood en Spelen-podcast in samenwerking met GRAP in Studio Pandora. We hadden het onder andere over waarom het in onze sector zo moeilijk is om muzikanten eerlijk te betalen voor hun diensten. Als afsluiter worden deze verschillende partijen verenigd op No Man’s Land om samen te bespreken wie welke verantwoordelijkheid heeft en waar mogelijke oplossingen liggen.

Luister ook de derde aflevering van de Brood en Spelen podcast waar Anne Breure in gesprek is over de Fair Practice Code.

07 december 2022

No Man's Land

TivoliVredenburg, Utrecht

Direct aan de slag met de Fair Practice Code

Begin vandaag met onze tools of workshops